Toisen sukupolven henkilöarviointia – Jobmatch

Kattava testijärjestelmä rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen. Jobmatch on erittäin käyttäjäystävällinen henkilöarviointi työkalu rekrytoinnin ja ja henkilöstön kehittämisen tueksi kaikilla tasoilla. Saat käyttöösi joukon helposti tulkittavia psykometrisiä testejä, joiden tulokset ovat heti luettavissasi. Sertifioidut asiantuntijamme tulkitsevat lisäksi testitulokset teille analyysigraafista, jonka avulla saatte entistä syväluotaavamman ja tarkan profiilin.

JobMatch Center – verkkopalvelussa käytettävissäsi on rekrytointitestejä, lahjakkuustestejä, seulontatestejä sekä tiiviitä ammatillisia persoonallisuustestejä – kaikki tarvittava onnistuneeseen rekrytointiin ja vaivattomaan henkilöstön kehittämiseen. Testin avulla voit verrata testattavan työprofiilia johonkin 145 ammattiprofiilistamme, ja kyseessä lieneekin markkinoiden fiksuin ja osumatarkin työkalu työsuorituksen ennustamiseen.

Jobmatch henkilöarviointi

Psykometrinen työprofiilin testausjärjestelmä, jonka avulla saat syväluotaavia analyyseja ja raportteja rekrytointia, talent managementia, valmennusta sekä tiimin kehittämistä varten. Soveltuvuusarviointi ja henkilöarviointi työkalu. Lue lisää meidän ajatuksia ajankohtaista – sivultamme.

Jobmatch Talent
Työpersoonallisuus testaustyökalu

JobMatch Talent (JMT) on syväluotaava ja tarkka testi rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen. Sitä voidaan käyttää yksittäisten työntekijöiden ja esimiesten sekä ryhmien testaamiseen. Testi käsittää 30 työhön liittyvää ominaisuutta, ja yli sata näiden ominaisuuksien ainutlaaatuisia yhdistelmiä, joten se tarjoaa hyvin moniulotteisen kuvan testattavasta. Testi on DNV:n tarkastama ja sertifioima, sekä se on kehitetty ennustamaan tosiasiallista työsuoritusta. Testin tehneet ovat arvioineet Jobmatch tuloksen 87% keskiarvolla paikkaansa pitäväksi. JobMatch Talent perustuu ammattiin liittyvään psykometriaan. Testiä voidaan käyttää kaikilla organisaation tasoilla – aina tuotanto-, palvelu- ja hallintohenkilöstöstä esimiestasolle asti.

Jobmatch Screen
10-15 minuutin seulontatesti

JobMatch Screen on erinomainen ratkaisu, silloin kun suuri määrä työnhakijoita vaatii karsintaa. Se järjestää hakijat tehtävään soveltuvuuden perusteella automaattisesti, joka helpottaa rekrytointia jo alkuvaiheessa.

JobMatch Screen -seulontatesti perustuu DNV-sertifioituun Jobmatch Talent – testiin, jonka validiteetista on erittäin vahva dokumentaatio. Seulontatyökalun ansiosta voitte suoraan keskittyä sopivimpiin hakijoihin, tarjoten hyvän pohjan rekrytoinnin onnistumiseen ja pienentäen hallinointitehtäviin käytettävää aikaa.

JobMatch LogiQ
Interaktiivinen älykkyys- ja lahjakkuustesti

JobMatch LogiQ (JMLQ) on moderni ja innovatiivinen mukautuva älykkyys- ja lahjakkuustesti, joka käsittelee ongelmanratkaisukykyä ja loogista päättelykykyä. Testin tehtävät ovat kielestä riippumattomia, ja ohjeet ovat saatavilla 32 eri kielellä. Testi on DNV:n tarkastama, hyväksymä ja tieteellisesti sertifioima.

Saatavilla on kuusi eri testiversiota, joista kukin on mukautettu tiettyyn ammattialaan – yleisistä käytännönläheisistä ammateista edistykselliseen tekniikkaan ja luonnontieteisiin.

Testissä mitataan viittä eri osa-aluetta: numeerinen ymmärtäminen, matemaattinen ymmärtäminen, yleinen logiikka, edistynyt logiikka ja monimutkainen ongelmanratkaisu. Näitä yhdistellään sen mukaan, mitkä kuudesta asteikosta vastaavat parhaiten tarpeitanne.

Sertifiointi
Jobmatch Talent sertifiointi

Voit käyttää järjestelmää täysin omatoimisesti hankkimalla JobMatch-koulutuksen ja -sertifioinnin. Kun sinulla on sertifiointi, voit hankkia testejä huomattavasti edullisempaan hintaan, koska et tarvitse tukeamme testien tulkintaan.

Ollaan yhteydessä!

Jonna Saarinen

JobMatch – sertifioitu asiantuntija